Fruškogorski Jelen

O nama…

Fruškogorski Jelen vas vodi u Srbiju, Vojvodinu, Srem, Vrdnik – 26 km udaljen od Novog Sada, 70 km od Beograda, 10 km od Rume.
Banja Vrdnik je malo mesto (~ 3500 stanovnika) na južnim obroncima Fruške Gore – planine čiji je najviši vrh Ceveni Čot (539 m). Banja se nalazi na ~240 m nadmorske visine, u nacionalnom parku “Fruška Gora”. Ima umereno kontinentalnu klimu i veliki broj sunčanih dana. Sa bogatom vegetacijom, čistim vazduhom i sumporovitom termomineralnom vodom (32,8°C) predstavlja idealno mesto za odmor, oporavak,
rehabilitaciju, lečenje, rekreaciju, pripremu sportista… Ljubitelji kulturno-istoriskih spomenika mogu obići 16 fruškogorskih manastira. Vrdnički manastir (XVI vek) dobio je ime Ravanica jer su ga obnovili (1697 god.) monasi izbegli iz moravske Ravanice tokom Velike seobe naroda sa Kosova. Sve ovo, kao i mogućnosti mnogih izleta, opredelilo nas je da u našem domaćinstvu opremimo sobe koje bi omogućile prijatan boravak gostima. U uređenom dvorištu nalazi se parking i restoran.

Restoran

U sklopu našeg odmarališta nalazi se i restoran. Restoran je osnovan 1997 godine i bavi se proizvodnjom sitnih kolača i torti do 2001. 2001 prosiruje delatnost i otvara cafe-poslastičarnicu i piceriju. Sve vreme svoje proizvode plasira osim grada Rume i u gradu Beogradu,što u manjim pekarama i trgovinama kao i u trgovinskom lancu Idea. U periodu od 2012. godine proširuje svoju listu proizvoda i počinenje da se intezivnije bavi keteringom. 2014 u Novembru mesecu otvorili smo moderan fast food u centru Rume a u aprilu mesecu smo otvorili u banji Vrdnik etno restoran. Restoran u banji Vrdnik se nalazi preko puta Hotela Termal ,tačnije preko puta otvorenog bazena. Etno restoran je kruna našeg dosadašnjeg poslovanja. Pozivamo vas da se uverite u naš bogat i široki asortiman zdrave hrane.